Me këtë postim, Ronela Hajati u zbulon sekretin këngëtareve (FOTO/VIDEO) – AlpeGossip
Me këtë postim, Ronela Hajati u zbulon sekretin këngëtareve (FOTO/VIDEO)

Me këtë postim, Ronela Hajati u zbulon sekretin këngëtareve (FOTO/VIDEO)

Ajo ka gati klipin e ri të cilin do ta publikojë në ditët e para të prillit.

Vitet e fundit Ronela Hajati ka qenë mjaft aktive me prurje të reja muzikore dhe duket se kështu do të vazhdojë të jetë. Por nëse të tjerët nënkuptojnë se këngëtarët bëjnë jetë qejfi, me udhëtime, vizitojnë vende të ndryshme, argëtojnë të tjerët por argëtohen edhe vetë, Ronela iu tregon se e keni gabim. Këtë periudhë asaj i është dashur të zgjohet tepër herët për shkak të xhirimeve dhe këtë pjesë e ka vuajtur shumë në mungesë të gjumit.