Baby G nuk është aspak romantike! Flet për FOTON intime me Feron: Ky biznes… – AlpeGossip
Baby G nuk është aspak romantike! Flet për FOTON intime me Feron: Ky biznes…

Baby G nuk është aspak romantike! Flet për FOTON intime me Feron: Ky biznes…

Këngëtarja Baby G njihet për natyrën energjike, të cilën e transmeton nëpërmjet këngëve që publikon zakonisht. Në një intervistë për “Why Not” nga Roza Lati, ajo tregoi se emri i artit nënkupton anën e saj si ëngjëll dhe si gangstere.

Ndërsa fliste për këngët ritmike, Baby G rrëfeu se nuk do të ndodhë që të bëjë balada romantike. Nuk munguan ngacmimet për jetën sentimentale dhe fotografinë intime me Feron.

Pjesë nga biseda

Baby G: Jam e kundërta e romantizmit. Dhe kur flas për dashuri, nuk flas për të mirën, por për të keqen. I pëlqej këngët por nëse do flas për dashuri, nuk është oh zemër, hajde të dua. Do bëj diçka të kundërt.

Roza Lati: Pse e mendon dashurinë keq?

Baby G: Se ka edhe mirë, edhe keq.

Roza Lati: Je zhgënjyer nga dashuria? Ke dashur ndonjëherë?

Baby G: Nuk e di, ndoshta jam shumë e re. Jam 21 vjeçe. Ndoshta kam rrugë përpara.

Roza Lati: Po lidhje sentimentale me ndonjë të famshëm kë ke pasur?

Baby G: Nuk kam pasur asgjë me asnjë djalë. Nëse do kem një lidhje, nuk ma ndjen, do dal e ta them.

Ndërsa për fotografinë e famshme ku dukej shumë pranë reperit Fero, Baby G mohoi të ketë patur lidhje.

Baby G: Ky biznes nuk është më i pastri dhe më i vërteti. Njerëzit nuk kanë çfarë të bëjnë dhe bëjnë këto gjëra. Si mundem unë ta nxjerr atë foto? Njerëzit bëjnë gjëra të këqija për të të ulur poshtë, por nuk munden.