Bën ‘lëmsh’ të gjithë VIP-at, por shihni foton e parë të Olti Currit në INSTAGRAM, kur e pëlqenin vetëm 38 persona (FOTO) – AlpeGossip
Bën ‘lëmsh’ të gjithë VIP-at, por shihni foton e parë të Olti Currit në INSTAGRAM, kur e pëlqenin vetëm 38 persona (FOTO)

Bën ‘lëmsh’ të gjithë VIP-at, por shihni foton e parë të Olti Currit në INSTAGRAM, kur e pëlqenin vetëm 38 persona (FOTO)

Olti Curri është një ndër opinionistët më të famshëm shqiptarë, që shquhet për aftësinë e tij si gazetar dhe si një ndër thumbuesit më me zë në vend. Por fillim nuk ka qenë i lehtë për të gjithë, mirëpo nëse bëjmë një xhiro nga instagrami i Oltit do shohim se ka shumë ndryshim, si të gjithë personazhet.

Fotoja e parë se ka vetëm 38 like dhe 0 komente, foto që daton në vitin 2013. Por gjërat kanë ndryshuar (do thoshte Elvana Gjata), tani Olti ka rreth 150 mijë ndjekës dhe fotoja e fundit ka 2214 ‘like’ dhe mund të themi: Aspak keq, Olti!