BËNI KUJDES ME KËTO POZICIONE/ Ja çfarë mund t’ju shkaktojë një penis të thyer – AlpeGossip
BËNI KUJDES ME KËTO POZICIONE/ Ja çfarë mund t’ju shkaktojë një penis të thyer

BËNI KUJDES ME KËTO POZICIONE/ Ja çfarë mund t’ju shkaktojë një penis të thyer

Hymë drejt e në temë. Një nga shumë frikërat që na shoqëron gjatë seksit (pasionant) është frika e një penisi të thyer. Po, kjo ekziston, por si fillim ta sqarojmë:

Çfarë është ekzaktësisht një penis i thyer?

Mësoni çfarë ka brenda penisit: dy grupime indesh të quajtur corpus cavernosum që mbushen me gjak kur penisi kalon në ereksion. Forca që ushtrohet mbi penisin e ngrehur mund të prishë këto inde dhe gjaku fillon të qarkullojë edhe në anët e tjera të penisit. Nëse s’mund ta imagjinoni vizualisht, përfytyroni një salçiçe që këputet në mes.

Atëherë, si mund të ndodhë thyerja e penisit?

Pozicionet e gabuara janë përgjigjia e shumë dhimbjeve!! Për ta shmangur, kini parasysh ku duhet të bëni më shumë kujdes:

1. Vajza sipër

2.Vajza sipër për së prapthi

3. Seks anal

4.Masturbim i dhunshëm