Besi çon Ijen në restorant, reagimi i saj kur sheh faturën është epik! (VIDEO) – AlpeGossip
Besi çon Ijen në restorant, reagimi i saj kur sheh faturën është epik! (VIDEO)

Besi çon Ijen në restorant, reagimi i saj kur sheh faturën është epik! (VIDEO)

Gara në rubrikën “Për drekë me mua” te “ E diela shqiptare”, ka kaluar  plot të qeshura. Dhe kjo jo rastësisht sepse pjesë e garës të cilët hapin këtë sezon janë edhe aktorët e humorit Erjon Isai dhe Bes Kallaku. Ky i fundit gjatë drekës tregon edhe një ngjarje komike me gjyshen e tij, shumë e njohur për publikun, Ijen:

“E çoj Ijen në një restorant në Tiranë, edhe pasi hëngrëm, i kërkova kamerierit të sillte një ujë. Dhe ai shërbeu një ujë të madh me shishe, duke lënë edhe faturën në tavolinë. Ija sheh çmimin, 270 lek.”