“BESNIKËRI DHE XHELOZI…”/ VIP-at shqiptarë që janë “Akrep” (FOTOT) – AlpeGossip
“BESNIKËRI DHE XHELOZI…”/ VIP-at shqiptarë që janë “Akrep” (FOTOT)

“BESNIKËRI DHE XHELOZI…”/ VIP-at shqiptarë që janë “Akrep” (FOTOT)

Hymë zyrtarisht në muajin e “Akrepit” në Horoskopit, kjo shenjë i përket datave 23 tetor-22 nëntor.

Disa prej VIP-ave shqiptarë janë të lindur në këto data dhe i përkasin shenjës të përbashkët “Akrepit”, shkruan Alpegossip.al.

Por cilat janë karakteristikat e një akrepi?

Jeni njerëz shumë ekstrem. Mund të përshkruheni si të fuqishëm dhe si të dobët, si emocional dhe të ftohtë.

Jeni një kombinim shumë interesant i një personi me emocionet më të mira edhe më të këqija. Intensiteti është çelësi i personalitetit tuaj dhe i të gjitha gjërave që i bëni. Karakteristika kryesore e juaj është besnikeria.

Po ashtu posedimi dhe xhelozia janë një ndër karakteristikat tuaja. Suksesi për ju paraqet qëllim të rëndësishëm.

Kush janë VIP-at që kanë lindur midis datave 23 tetor-22 nëntor?

Soni Malaj 23-tetor, mbushi 39-vjeç pasi ajo e festoi ditëlindjen dy ditë më parë.

Klaudia Pepa 27-Tetor, 28-vjeç.

Fatma Methasani 28 tetor, 26-vjeç.

Inis Gjoni 31-tetor, 44-vjeç.

Ana Kabashi 11 nëntor

Rezarta Shkurta 18-nëntor, 34-vjeç.

Pirro Çako 19-nëntor, 55-vjeç.

Bes Kallaku 20-nëntor. 35-vjeç.

Anjeza Maja 21-nëntor