Besojeni ose jo, por njerëzit po mbledhin fonde për ta kthyer Kylie Jenner nga milionere në miliardere! - AlpeGossip
Besojeni ose jo, por njerëzit po mbledhin fonde për ta kthyer Kylie Jenner nga milionere në miliardere!

Besojeni ose jo, por njerëzit po mbledhin fonde për ta kthyer Kylie Jenner nga milionere në miliardere!

Pak ditë më parë, prestigjozja Forbes publikoi listën e grave më të pasura të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe një prej tyre ishte edhe Kylie Jenner.

Jenner kishte mbledhur një sasi prej 900 milion dollarësh duke u bërë personazhi i parë në moshë të re që renditet në një pozicion të tillë.

Bukuroshja amerikane ka akumuluar një pasuri të tillë nga kompania e saj e produketeve kozmetike, në të cilën zotëron 100% të pronësisë.

Ama, sikur të mos mjaftonte kjo, persona të ndryshëm kanë hapur një site në internet ku po mbledhin para për ta çuan Kylie-n nga 900 milion në 1 miliard dollar, duke e kthyer kështu në të parën miliardere në moshë të re.

Me siguri, Kylie është mjaft e lumtur për këtë, por akoma më të lumtur do të ishin të gjithë ata njerëz në nevojë, tek të cilët mund të shkonin të ardhurat e këtyre site-ve.