BISEDON ME SABIANIN DHE ILIRIN PËR BANORËT E TJERË/ Monika: Unë nuk bëj dot lojë të pisët – AlpeGossip
BISEDON ME SABIANIN DHE ILIRIN PËR BANORËT E TJERË/ Monika: Unë nuk bëj dot lojë të pisët

BISEDON ME SABIANIN DHE ILIRIN PËR BANORËT E TJERË/ Monika: Unë nuk bëj dot lojë të pisët

Monika ka biseduar me Sabianin dhe Ilirin për lojën e banorëve të tjerë. Monika vetë u shpreh se nuk mund të bëjë një lojë të pisët.

“Çdo gjë mund të kem bërë gabim por lojë të pisët unë nuk bëj kurrë”, tha aktorja.

“A ka lojë më të pisët se ajo që bënë banorët parmbrëmë? 6 veta duke analizuar”, u shpreh Iliri.

“Ishte shaka ajo”, i tha Monika.

“Si tha opinionisti Arbri që shakaja është kur qeshin të dyja palët jo kur qesh vetëm 1 palë,se këtu shumë gjëra thuhen për shaka pastaj dalin të vërteta,dalin hipokrizi,dalin fallcitete”, tha Iliri.

Ju r