Blendi Fevziu përlotet në Top-Channel: “Unë e kam nisur jetën krejtësisht i vetëm që 12 vjeç…” – AlpeGossip
Blendi Fevziu përlotet në Top-Channel: “Unë e kam nisur jetën krejtësisht i vetëm që 12 vjeç…”

Blendi Fevziu përlotet në Top-Channel: “Unë e kam nisur jetën krejtësisht i vetëm që 12 vjeç…”

I ftuari special në “Dua të të bëj të lumtur” do të jetë Blendi Fevziu. Në spotin e puntatës së ardhshme publikuar pak minuta më parë, shfaqet Blendi Fevziu i cili me siguri do bëjë dikë të lumtur. Dhe siç një pjesë e personazheve të ftuar tregojnë edhe pak nga jeta e vet, sidomos nëse kanë të përbashkëta me personin që kanë përballë, ka bërë edhe Blendi. I përlotur ka thënë: “Unë e kam nisur jetën krejtësisht i vetëm që 12 vjeç”.

Rrëmet e Fevziut për familjen dhe jetën e tij janë të rralla. Dhe për më tepër jo çdo ditë preket në televizion.