S’KA MË QIME NËN LËKURË/ Ja 3 mënyra për të shpëtuar prej tyre – AlpeGossip
S’KA MË QIME NËN LËKURË/ Ja 3 mënyra për të shpëtuar prej tyre

S’KA MË QIME NËN LËKURË/ Ja 3 mënyra për të shpëtuar prej tyre

Qimet nën lëkurë përveçse estetikisht nuk duken mirë mund të shfaqin edhe probleme të ndryshme në lëkurë si puçrrat apo infektimin e lëkurës. Mirëpo për të shmangur këto probleme dhe për të shpëtuar nga qimet ekzistojnë disa mënyra që mund të parandalojnë këtë gjë si mëposhtë:

1.Përdorni krem rroje

Mospërdorja e kremit gjatë depilimit me brisk mund të shkaktojë rritjen e qimeve nën lëkurë.

2 Evitoni rrobat e ngushta

Nëse shumicën e kohës vishni rroba të ngushta, kjo gjë mund të pengojë rritjen e qimeve në rrugën e duhur. Kështu që përpiquni t’i shmangni rrobat e ngushta.

3.Mos i ngacmoni

Shumica e atyre që merren me depilime këshillojnë mos përdorimin e mjeteve që mund t’i këpusin qimet pasi kjo ndryshon rritjen e tyre dhe mund të mbeten nën lëkurë.