“BOLL SE NA ACAROVE”/ Të gjithë kundër Palomës, pas deklaratës për Arditin – AlpeGossip
“BOLL SE NA ACAROVE”/ Të gjithë kundër Palomës, pas deklaratës për Arditin

“BOLL SE NA ACAROVE”/ Të gjithë kundër Palomës, pas deklaratës për Arditin

Që në nisje të puntatës së sotme të Big Brother, pati debate të forta mes banorëve.

Mollë sherri u bë pyetja që Paloma i bën vazhdimisht Arditit nëse është gej apo jo.

“Ti ia ke bërë tendencioze, nuk i pyetet 3 herë 3 ditë rresht e njëjta pyetje, për ta bërë të ndihet keq,” i tha Donaldi.

Ndërsa Paloma tha se kurrë nuk do ta gjykonte edhe nëse do të ishte gej, sepse ka një familje dhe nuk do të dalë mendje mbyllur.

Këtu ka ndërhyrë ashpër Arjola që i tha: “Po për familjen e tij a mendove pak? Po rri o Paloma boll se na acarove, ia ke bërë me tendencë”.