ÇDO DITË ËSHTË NJË ”SFIDË”/ 11 foto që tregojnë vështirësitë që kalojnë njerëzit e shkurtër – AlpeGossip
ÇDO DITË ËSHTË NJË ”SFIDË”/ 11 foto që tregojnë vështirësitë që kalojnë njerëzit e shkurtër

ÇDO DITË ËSHTË NJË ”SFIDË”/ 11 foto që tregojnë vështirësitë që kalojnë njerëzit e shkurtër

Edhe pse gjatësia nënkupton thjesht disa centimetra, disa njerëz do të donin të ishin më të gjatë. Arsyeja është e thjeshtë: jeta e tyre do të ishte mbase më e lehtë në përditshmëri. Për shembull: fikja e dritës, arritja e raftit më të lartë, apo edhe hyrja në shtrat nuk do të ishte një sfidë më vete. Gjithsesi, një shprehje për të “ngushëlluar” personat e shkurtër është“ gjërat e mira vijnë në pako të vogla”.

-Për njerëzit e shkurtër kjo është një sfidë

-Kike Hernández di se si të merret me problemet e njerëzve të shkurtër

-Edhe të bësh pazar mund të jetë e vështirë

-Vështirësia për të larë rrobat

-Kur nuk e arrin bankomatin

-Dashuria e gjen rrugën

-Të lash duart nuk ka qenë kurrë kaq e vështirë

-Edhe të ndezësh dritat mund të bëhet sfidë

-Po kjo si ju duket?

-Dallimi mes meje dhe partnerit