ÇFARË BËNË KËTË HERË? Sabiani, Monika dhe Iliri dënohen nga “Vëllai i Madh” – AlpeGossip
ÇFARË BËNË KËTË HERË? Sabiani, Monika dhe Iliri dënohen nga “Vëllai i Madh”

ÇFARË BËNË KËTË HERË? Sabiani, Monika dhe Iliri dënohen nga “Vëllai i Madh”

Në shtëpinë e “Big Brother VIP” vijojnë diskutimet në lidhje me lojën e Ninxhave”.

Shumica e banorëve mendojnë se është Donaldi ai që ka trazuar shtëpinë duke qenë se është banori që bën më shumë rrengje.

Nga ana tjetër, Sabiani me Einxhel vazhdojnë t’i kundërshtojnë që ata nuk kanë fare gisht në këtë lojë,por disa nga banorët kanë disa dyshime.

Edhe Iliri është i bindur se Donaldi ka dorë në këtë lojë. Ai është kapur nga kamerat teksa bisedonte me Sabianin dhe Monikën me kode dhe duke pëshpëritur.

E teksa po bisedonin, “Vëllai i Madh” u ka komunikuar se do të bëjnë 25 xhiro rreth pishinës si dënim, pasi kanë thyer rregulloren.

Tre banorët thonë se i kanë të ndezur mikrofonët, përveç Ilirit i cili e kishte të mbyllur pasi e kishte harruar që kur kishte qenë në tualet.