ÇFARË DO DOJE TË NDRYSHOJE TEK VETJA? Konkurrentja e ‘Love Story’ tregon hapur ndërhyrjet estetike që ka bërë – AlpeGossip
ÇFARË DO DOJE TË NDRYSHOJE TEK VETJA? Konkurrentja e ‘Love Story’ tregon hapur ndërhyrjet estetike që ka bërë

ÇFARË DO DOJE TË NDRYSHOJE TEK VETJA? Konkurrentja e ‘Love Story’ tregon hapur ndërhyrjet estetike që ka bërë

Konkurrentja bukuroshe e “Love Story”, Flavia ka treguar në një intervistë për “Daily Love Story”, ndërhyrjet estetike që ka kryer duke mos e patur aspak problem.

“Çfarë do doje të ndryshoje tek vetja?”, u pyet Flavia. “Çfarë kam dashur e kam ndryshuar. Kam bërë pak buzën lart dhe pak hundën”, u përgjigj Flavia. Modelja tha se ka dëshirë në të ardhmen të rregullojë edhe dhëmbët.