Çfarë do ti djalë apo vajzë? Erion Veliaj: Jemi gati për një fëmijë, dua që ti ngjaj… – AlpeGossip
Çfarë do ti djalë apo vajzë? Erion Veliaj: Jemi gati për një fëmijë, dua që ti ngjaj…

Çfarë do ti djalë apo vajzë? Erion Veliaj: Jemi gati për një fëmijë, dua që ti ngjaj…

Nuk mungon pyetja për një fëmijë dhe nuk do mungonte sigurisht as sot, në programin “Në Kurthin e Piter Panit”.

“Çfarë do të bësh ti djalë apo vajzë dhe kujt do doje t`i ngjante fëmija yt”, e pyeti lali Erin një nga fëmijët dhe ai dha atë përgjigjen që i ngroh zemrën çdo gruaje.

“Dua shumë një vajzë dhe shpresoj që t`i ngjajë teta Ajolës. Është shumë e bukur dhe shumë e zgjuar”, tha ai, kurse Alketa shtoi se do të kishte sharm.