Çfarë duan femrat pas marrëdhënies seksuale? Meshkuj duhet të bëni këto 3 gjëra – AlpeGossip
Çfarë duan femrat pas marrëdhënies seksuale? Meshkuj duhet të bëni këto 3 gjëra

Çfarë duan femrat pas marrëdhënies seksuale? Meshkuj duhet të bëni këto 3 gjëra

Shumë pak njerëz përqëndrohen në atë që gratë duan pas seksit.
Seksi kërkon shumë përfshirje emocionale dhe fizike për ju. Sipas intv.al këto janë 3 gjërat që duan femrat pas seksit:
1. Përqafojeni
Shumica e femrave duan ta përqafojnë të dashurin e tyre pas seksit. Ajo siguron lidhjen emocionale me ta dhe i bën të ndihen të veçanta.Duket një mesazh që kujdeseni për të.
2. Përkëdheleni
Ndërkohë që disa femra duan të jenë vetëm pas seksit, shumica gjithashtu duan të përkëdhelen.
3. Shprehini sa të mira ishin në marrëdhënie
Femrat duan të dinë nëse e kanë kënaqur mjaftueshëm partnerin e tyre. Do ndiheshin më mirë, nëse do shpreheshit.