Çfarë mendojnë meshkujt pasi kanë kryer marrëdhënie intime – AlpeGossip
Çfarë mendojnë meshkujt pasi kanë kryer marrëdhënie intime

Çfarë mendojnë meshkujt pasi kanë kryer marrëdhënie intime

Pas seksit, meshkujt përjetojnë situata si lodhje, uri dhe dëshirë për të pasur më shumë marrëdhënie. Kjo është arsyeja pse ne kemi bërë një listë të vogël të gjërave që çdo mashkull ndjen pas seksit.

Lodhje
Puna e vështirë e bërë prej tij – në të vërtetë e të dyve, por ai që mendon se ka bërë përpjekje maksimale – reflektohet në trupin e tij. Shumë do të kenë vënë re se pas arritjes së ekstazisë, ky burrë i pasionuar përfundon si një “thes me patate” që nuk mund të lëvizë.

Ëndërron
Sapo mashkulli të jetë plotësisht i lodhur, ai nuk ka më kohë për ty, natyrisht se “shoku i vogël” i tij është në një fazë të thellë të gjumit, kështu që ai gjithashtu duhet të marrë një sy gjumë për të rifituar fuqinë. Të paktën kjo është ajo që ata zakonisht thonë, apo jo?

Dhimbje
Do të varet shumë nga se si ishte sesioni i dashurisë, që ai ka përfunduar duke u lënduar. Të paktën kjo është një shenjë e mirë, që tregon se je një vajzë punëtore.

Uri- etje
Nëse marrëdhënia është e fortë, do të jeni shumë të uritur dhe nuk do të hezitoni të kërkoni shërbim në dhomë dhe të kërkoni nëse dëshironi një meze të lehtë për të rimarrë energjinë tuaj. Natyrisht, kjo shoqërohet me litra dhe litra ujë, rihidratim dhe rifitim energjie.

Ai dëshiron më shumë seks
Pasi e rimarrin veten, zakonisht kujtohen se kanë një femër në anën tjetër të shtratit, kështu që puthjet dhe përkëdheljet kthehen për një takim të ri dashurie.

I thekur për të bërë një dush
Ka djem që nuk mund ta përballojnë nxehtësinë e gjeneruar gjatë seancave të dashurisë, kështu që ata vendosin të bëjnë një dush për t’u kthyer përsëri në një sesion të ri kënaqësie.

Pendesë
Do të ketë gjithmonë një moment pendimi, dyshimi. Është atje ku zakonisht merr kohë për të menduar, për të reflektuar. Frazat më të zakonshme që shfaqen në mendjen tuaj janë zakonisht:

– “A do ta kem bërë mirë?”

– “Shpresoj se nuk do të mbetësh shtatzënë!”

– “Shpresoj që ajo nuk do të thotë: Dhe çfarë jemi tani?”

Krenari
Si në pikën e mëparshme, ku janë plot pasiguri, ka nga ata që ndihen shumë të sigurt, madje krenarë dhe nuk hezitojnë të mendojnë për gjëra të tilla si:

– “Jam i sigurtë se ajo e donte atë”

– “Unë jam më i miri”

– “Me këtë ajo do të jetë kënaqur”

Kënaqësi
Ka edhe djemtë që janë më të ndjeshëm dhe me një sesion të mirë dashurie ata janë të lumtur dhe dorëzohen plotësisht në kënaqësi.

Lumturi
Me këtë vjen një seri ndjenjash për të cilat ata urrejnë të flasin, por po, ata janë shumë të lumtur./Femrat/