ÇFARË NDODHI? Balina debat me Meridianin: Para 13 viteve ti kërkove… – AlpeGossip
ÇFARË NDODHI? Balina debat me Meridianin: Para 13 viteve ti kërkove…

ÇFARË NDODHI? Balina debat me Meridianin: Para 13 viteve ti kërkove…

Debate ka pasur në Post Big Brother VIP, si mes ish-banorëve edhe mes këtyre të fundit dhe opinionistëve. Meridiani ka treguar se opinionistja Balina Bodinaku e njeh nga jashtë, ndërsa kjo e fundit pohon të kenë pirë një kafe ku Meridiani i ka kërkuar një sponsorizim dhe përveç kësaj asgjë më shumë.

“Më ke kërkuar njëherë një sponsorizim meqë kam qenë në një pozicion që mund të ofroja një sponsorizim dhe ky kontakt ka qenë i vetmi kontakt, përveç kontaktit që unë të kam parë vizualisht te lokali ku unë vija në atë kohë”, i tha Balina.

“Këtu të bën përshtypje, ndërsa ai 20 vjeçari i Tokes për Ilirin s’të bëri përshtypje,” tha Meridiani. duke rikujtuar skenat e ndodhura mes Ilirit dhe Eltonit brenda shtëpisë.