CILA NGA KAFSHËT DO TË DOJE TË ISHE? Zbulo se çfarë thotë zgjedhja jote për ty – AlpeGossip
CILA NGA KAFSHËT DO TË DOJE TË ISHE? Zbulo se çfarë thotë zgjedhja jote për ty

CILA NGA KAFSHËT DO TË DOJE TË ISHE? Zbulo se çfarë thotë zgjedhja jote për ty

E keni menduar ndonjëherë si do të ishit kafshë? Tani e keni mundësinë të zbuloni identitetin tuaj të vërtetë bazuar tek kafsha që zgjidhni.

Ariu – Forca e mbrojtjes

Ju jeni aq protektivë sa është ariu nënë ndaj fëmijëve. Keni një forcë të mrekullueshme dhe nuk hiqni dorë kurrë.

Karakteristikat tuaja janë: keni kurajë e krijimtari, besoni tek sekretet hënore, keni fuqi, transmetoni tek të tjerët përkujdesje nëne dhe i njihni mirë kufijtë.

Flutura – Fuqia e ndryshimit

Fluturat janë padyshim mjeshtre të transformimit pasi kanë aftësinë të ndryshojnë ADN-në e tyre. Shumë njerëz i konsiderojnë korriere dhe mendojnë se janë shpirtra të vecantë.

Karakteristikat tuaja janë: e shihni botën me drita, ju pëlqen puna që lidhet me krihuimin dhe i doni ndryshimet e mëdha.

Macja – Fuqia e magjisë së pastër

Një shtrigë pa një mace, nuk është shtrigë. Në fakt, këto kafshë konsiderohen si asistentë të magjistrave dhe shtrigave. Ato që duan të jenë mace, me shumë mundësi mendojnë për pavarësinë dhe duan të dinë më shumë rreth mistereve të magjishme.

Karakteristikat tuaja janë: e doni pavarësinë, bëni menaxhim të brendshëm, besoni tek sekretet hënore; magjia dhe intuita.

Sorra – Fuqia e mençurisë

Janë zogj nteligjentë. Janë të lidhur me botën e të vdekurve, gjë që është e kuptueshme sepse kanë kërkuar shpesh ushqim në fushat e betejës. Ndryshe njihet si “Perëndia egjiptiane e mençurisë”. Ata që duan të jenë sorra, janë në kërkim të lirisë dhe duan të mos kenë më frikë.

Karakteristikat tuaja janë: zgjuarsia; paralajmërimi; mbroni të drejtën; keni ekuilibër; jeni të përsosur në demonstrime.

Kali – Fuqia e pasionit

Dashuria e njerëzve për kuajt ka qenë gjithmonë më e fortë se ajo e shumë kafshëve të tjera. Bijtë e Poseidonit, perëndisë së deteve, ushqeheshin me qumështin e kafshës së tij të shenjtë, kalit.

Karakteristikat tuaja janë: keni dhembshuri; pëlqeni aventurat; keni durim; adhuroni lirinë dhe udhëtimet; jeni të fuqishëm.

Miu – Fuqia e bekimeve

Miu është një kafshë interesante, por shumë kanë frikë prej tij. Kafsha e parë që i përgjigjet thirrjes së Budës është miu.

Zotat dhe heronjtë e konsideruan këtë kafshë të shenjtë, veçanërisht Zoti i Diellit, Bekimet dhe Artet, Apolloni, Ganeshi dhe Perëndia Hindu e bekimeve.

Nëse doni të bëheni një mi, kjo është sepse dëshironi të jeni nën vëzhgim.

Karakteristikat tuaja janë: keni mirënjohje; jepni bekim; arrini të bëni menjëherë ekzaminimin e dikujt; në rivalitet jeni më të mirët; nuk jeni shumë të ndershëm, aq sa mund të gjykoni në mënyrë të padrejtë.

Delfini- Fuqia e krijimtarisë

Ata janë krijesa lozonjare, të prirura për komunikim. Sidoqoftë, këto nuk janë vetëm krijesa të lezetshme që spërkaten në ujë, por edhe luftëtarë të shkëlqyeshëm që mbrojnë territorin e tyre dhe janë të pamëshirshëm me çdo pushtues dhe ndërhyrës.

Për ata që dëshirojnë të bëhen një delfinë, rekomandohet të mendojnë për kuptimin e fjalëve të mëposhtme:

meditim; pozitivitet; muzikë; komunikim; strategji; gjallëri.