Çmenden “plakat” shqiptare, nxjerrin penisin artificial dhe e fërkojnë si lodër (VIDEO) – AlpeGossip
Çmenden “plakat” shqiptare, nxjerrin penisin artificial dhe e fërkojnë si lodër (VIDEO)

Çmenden “plakat” shqiptare, nxjerrin penisin artificial dhe e fërkojnë si lodër (VIDEO)

Kohët e fundit kemi dëgjuar dhe parë budallallëqe nga më të ndryshmet në lidhje me videot që hedhin shumë persona në rrjetet sociale, kryesisht në instagram.
Është bërë e modës këto ditë që djem dhe vajza në bisedë e sipër, të nxjerrin pjesët e tyre intime të trupit para një audience të gjerë. Por nëse deri më sot kanë qenë të rinjtë ata që mburreshin me dhuratat që natyra u kishte bërë, tashmë janë gratë në moshë të cilat diskutojnë për tema të nxehta.

E bukura është se këtë nuk e bëjnë privatisht por në grupe të caktuara përpara një audience të madhe.

Rasti më i fundit është kjo video që po ju paraqesim, ku dy gra në moshë diskutojnë në lidhje me një penis artificial. Njëra prej tyre e nxjerr atë në kamera dhe fillon të tregojë anët pozitive të “lodrës” së re.

Video është thjesht e paparë, dhe ju ftojmë ta ndiqni në vijim.