Çmendi serbët duke bërë shqiponjën/ Aktori me famë botërore shpjegon arsyen e veprimit të tij (VIDEO) – AlpeGossip
Çmendi serbët duke bërë shqiponjën/ Aktori me famë botërore shpjegon arsyen e veprimit të tij (VIDEO)

Çmendi serbët duke bërë shqiponjën/ Aktori me famë botërore shpjegon arsyen e veprimit të tij (VIDEO)

Aktori me famë botërore, Silvester Stalone, në një “talk show”, ka bërë me duar shqiponjën e flamurit shqiptarë, për të përshendetur miqtë e tij, shqiptarë në Itali (Arbëreshët)

Ai në emision pytet se a i njeh shqiptarët ai përgjigjet me shqiponjë.

Unë kam shumë respekt për shqiptarët. Janë një popull i madhe dhe prej mijëra vjetësh në Ballkan.

Shikoni videon si e bën shqiponjën në emision.