Ç'TË BËN KARANTINA! Spikerja shqiptare në trasmetim me gjysmë thonj të lyer - AlpeGossip
Ç’TË BËN KARANTINA! Spikerja shqiptare në trasmetim me gjysmë thonj të lyer

Ç’TË BËN KARANTINA! Spikerja shqiptare në trasmetim me gjysmë thonj të lyer

Koronavirusi nuk ka prekur vetem njerëzit e thjeshtë me izolim apo në ekonomi. Ai ka prekur edhe personazhet publikë në imazhin e tyre.

Mbyllja e salloneve të bukurisë dhe izolimi në shtëpi i njerëzve të estetikës, po le gjurmë edhe në ekrane.

Kështu prezantuesja e lajmeve ne TV Klan, Anjola Hamzaj, është parë ditën e djeshmenëë lajmet e drekës me gjysmën e gishtave të lyer me manikyrë. Kjo si pasojë e mbylljes së bizneseve, ku bëjnë pjesë dhe qendrat estetike.