Çuna nëse jeni ende beqarë atëherë nuk paskeni mjekër, sepse vajzat shqiptare duan... - AlpeGossip
Çuna nëse jeni ende beqarë atëherë nuk paskeni mjekër, sepse vajzat shqiptare duan…

Çuna nëse jeni ende beqarë atëherë nuk paskeni mjekër, sepse vajzat shqiptare duan…

Femrat e huaja dhe shqiptare tërhiqen më shumë nga djemtë me mjekër apo me mustaqe dhe për këtë ka disa arsye. Këto të fundit do t’iu tregojnë përse duhet t’i mbani:

1.Ndikimi i meshkujve mjekroshë

Dikur mashkulli me mjekër ka qenë simbol i mençurisë. Shkencëtarët konstatojnë se ky fakt është aktual edhe sot e kësaj dite. Në të vërtetë, një hulumtim ka treguar se si femrat kur kanë situata krize më shumë kanë besim te meshkujt me mjekër dhe me mustaqe. Shkencëtarët këtë fenomen e lidhim me mençurinë dhe pjekurinë që simbolizojnë qimet në fytyrë.

2.Mjekra 3-ditore

Hulumtimi ka treguar sesi femrat sot tërhiqen nga mjekra 3-ditore, si ajo e George Clooney, për të cilën e konsiderojnë se është seksi. Në një citat anonim thuhet: “Të puthësh një mashkull me mjekër është si të shkosh në piknik. Nuk është problem të “përkëdhel” qimet e dendura për të arritur tek qëllimi kryesor”.

 

3.Femrat i duan meshkujt e pjekur

Botimi i katër fotografive të të njëjtit mashkull në faza të ndryshme nga mjekra e rruar e deri te ajo e vërteta, mjekra e dendur, ka dhënë rezultate shumë interesante. Në të vërtetë, për më shumë se gjysmën e femrave fotografia më e pëlqyer ka qenë ajo me mjekër prej dhjetë ditësh.