Dasma që po përflitet nga të gjithë! La vajzën e pronarit të televizionit për një turke – AlpeGossip
Dasma që po përflitet nga të gjithë! La vajzën e pronarit të televizionit për një turke

Dasma që po përflitet nga të gjithë! La vajzën e pronarit të televizionit për një turke

Sefer Canoski, pronari i universitetit FON në Shkup dhe djali i biznesmenit të njohur Fijat Canoski është martuar për herë të dytë.

Ai ka bërë një dasëm përrallore me turken Sezen Bash, me të cilën është njohur në Turqi. Ai ka publikuar fotografi nga dasma e tyre në Stamboll.

Seferi ishte i martuar për 10 vite me Lejlën, vajzën e biznesmenit dhe pronarit të TV A1, Velija Ramkovski, me të cilën më pas është divorcuar.

“Dashuria me Lejlën u shua para disa viteve, dhe kemi vendosur të ndahemi. Megjithatë jemi të fokusuar tek fëmijët tanë që kemi. Kemi ngelur miq dhe me familjen Ramkovski jemi në kontakt të përditshëm”, ka theksuar Canoski. Gruaja e tij e re ka lënë Stambollin dhe ka ardhur për të jetuar në Maqedoni.