DATA E PËRVJETORIT/ Donaldi uron Bora Zemanin në mënyrën e veçantë – AlpeGossip
DATA E PËRVJETORIT/ Donaldi uron Bora Zemanin në mënyrën e veçantë

DATA E PËRVJETORIT/ Donaldi uron Bora Zemanin në mënyrën e veçantë

Për Donaldin kjo mbrëmje është një datë e veçantë. Si sot para tre vitesh ai ka lidhur dashurinë e tij me moderatoren Bora Zemani.

Për t’i dhënë asaj një shënjë, ai vendosi që brenda një kutie me ëmbëlsirë të vendoste varsën e tij dhe ta hidhte përtej murit.

Ai shpresoi se ditën e nesërme Bora do ta gjente këtë pako gjatë ardhjes së saj në ambjentet e institucionit.

I gjithë ky veprim u shoqërua me batuta dhe situate komike.