“DI HISTORI SHUMË TË TMERRSHME QË E NXJERRIN…”/ Arjola: Graniti më ka vënë bllok – AlpeGossip
“DI HISTORI SHUMË TË TMERRSHME QË E NXJERRIN…”/ Arjola: Graniti më ka vënë bllok

“DI HISTORI SHUMË TË TMERRSHME QË E NXJERRIN…”/ Arjola: Graniti më ka vënë bllok

“Nuk e di nëse me ty e ka bërë, por mua më ka bërë bllok”, tha Arjola për Granitin, teksa bisedonte me Sheilën dhe Arditin. Ky i fundit ia pret se as me të nuk flet asgjë.

Ata po bisedonin për Canën në lidhje me një histori të tij dashurie që Arjola dhe Arditi e dinin.

Më pas aktorja e njohur shton se ai e ka evituar komplet. Ajo shprehet se di një histori tjetër “shumë më të tmerrshme që këtë e nxjerr zhveshur si njeri”.

Biseda:

Arjola: Një nga shoqet më të mira të miat në Kosovë, e ka lënduar shumë, shumë.

Arditi: Është lojtar domethënë

Sheila: Normal

Arjola: Nuk e di, nuk kam qenë në brendësi. Kur ma ka thënë kështu. Nuk më përkasin mua se jeta e vet, është djalë i ri e mund të bëjë çfarë të dojë. Kur plasi tema e tradhtisë ai është zhdukur komplet.