Disa këshilla për të përjetuar orgazma fantastike – AlpeGossip
Disa këshilla për të përjetuar orgazma fantastike

Disa këshilla për të përjetuar orgazma fantastike

Orgazmat janë fantastike! Ato përveç se na bëjnë të ndihemi mirë gjithashtu kanë edhe një ndikim tejet pozitiv në shëndetin mendor dhe fizik. Këtu po ju rendisim disa truke që do t’ju ndihmojnë të përjetoni orgazma fantastike nga ato që mbahen mend gjatë.

Flisni

Është e mira që të njihni veten tuaj, por gjithashtu t’i tregoni edhe partnerit gjërat që ju pëlqejnë dhe ju ndihmojnë në arrini më shpejt orgazmën.

Krijoni variacione

Njësoj si seksi edhe stimulimi i një orgazme nuk duhet të kalojë në monotoni. Përpiquni të krijoni lojëra të reja që ju ndihmojnë të përmirësoni eksperiencën.

Vlerësoni nevojat

Mbani mend që përjetimi i orgazmave nuk është vetëm diçka qejfi, është gjithashtu diçka që duhet bërë për të mirën e organizmit.

Ushtrohuni

Herë pas here përpiquni ta bëni më të mirë eksperiencën për të kuptuar çfarë vërtetë ju kënaq.

Ndërmerrni rrezikun

Adrenalina e një situate të rrezikshme e bën orgazmën të ndihet më shumë. Kështu që mos hezitoni të ndërmerrni ndonjë aventurë “të rrezikshme”.

Flisni pisët

Njësoj si në seks edhe në stimulimin e një orgazme fjalët janë të rëndësishme. Mos kini turp të flisni pisët qoftë edhe me veten tuaj.

Përdorni lodrat

Nuk do mend që lodrat e seksit janë shpikje gjeniale. Investoni tek disa të mira dhe bëjeni stimulimin e orgazmës një eksperiencë të paharrueshme.