DITËLINDJET E 12 KORRIKUT/ Kush lindi sot për tu KUJTUAR gjithë jetën?! Nga producenti i… (FOTO) – AlpeGossip
DITËLINDJET E 12 KORRIKUT/ Kush lindi sot për tu KUJTUAR gjithë jetën?! Nga producenti i… (FOTO)

DITËLINDJET E 12 KORRIKUT/ Kush lindi sot për tu KUJTUAR gjithë jetën?! Nga producenti i… (FOTO)

Data shënon 12 korrik dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre. Por më parë le të njihemi me karakteristikat e tyre.

Njerëzit e lindur më 12 korrik janë shumë argëtuese për të ndejtur me ta. Megjithatë, ata janë shumë të pavendosur dhe kjo gjë ju theksohet kur gjërat janë jashtë kontrollit të tyre. Këta njerëz preferojnë një mjedis që është i qetë dhe i rregullt. Ata janë jashtëzakonisht ambiciozë, të vendosur dhe të sigurt, gjë që i bën ata udhëheqës të shkëlqyeshëm. Këto cilësi gjithashtu do të thotë se ata pothuajse gjithmonë arrijnë qëllimet e tyre. Të lindur më 12 korrik gjithashtu kënaqen duke udhëtuar nëpër botë dhe duke shpikur gjëra të reja.

Ben Burtt (Shkrimtar)

Brian Grazer (Producent)

Brock Lesnar (Aktor)

Caroline Bliss (Aktore)

Bill Cosby (Aktor)

Aure Atika (Aktore)

Ana Torrent (Aktore)

Kai Greene (Aktor)

Cheryl Ladd (Aktore)

Alison Wright (Aktore)