DITËLINDJET E 13 GUSHTIT/ KUSH FESTON SOT? Nga aktori…(FOTO) – AlpeGossip
DITËLINDJET E 13 GUSHTIT/ KUSH FESTON SOT? Nga aktori…(FOTO)

DITËLINDJET E 13 GUSHTIT/ KUSH FESTON SOT? Nga aktori…(FOTO)

Data shënon 13 gusht dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre. Por më parë le të njihemi me karakteristikat e tyre

Luanët lindur më 13 gusht janë nën ndikimin e Diellit, sundimtarit të shenjës së zodiakut dhe Uranit, guvernatorit të datës. Për shkak të kësaj, tiparet e personalitetit dhe tiparet karakteristike të këtyre individëve janë të ndryshme dhe unike. Ndërsa Dielli sjell pavarësi, besim dhe ngrohtësi në personalitetin e tyre, planeti Urani shton përshtatshmërinë, këmbënguljen dhe bujarinë. Njerëzit me këtë ditëlindje zakonisht punojnë shumë për të arritur qëllimet e tyre dhe janë të vetë-mjaftueshme. Ata nuk kanë nevojë për mendimin apo ndihmën e të tjerëve, por janë gjithmonë atje kur dikush ka nevojë. Ata kërkojnë përsosmëri në çdo gjë që bëjnë. Kjo mund të jetë një shkak i shqetësimit pasi nganjëherë mund të punojë në favor të tyre. Individët e 13 gushtit mund të jenë të mërzitshëm, temperaturë, mbingarkesë dhe të pasigurtë.

Sebastian Stan  (Aktor)

Alan Shearer (Futbollist)

John Slattery (Aktor)

Adam Housley (Basketbollist)

Grégory Fitoussi (Aktor)

Sarah Huckabee Sanders ( Politikane)

Heike Makatsch (Moderatore)

Tomáš Necid (Futbollist)

Moritz Bleibtreu (Aktor)