DITËLINDJET E 18 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA YUN CHOW E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 18 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA YUN CHOW E DERI TE…

DITËLINDJET E 18 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA YUN CHOW E DERI TE…

Data shënon 18 maj dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Yun-Fat Chow 62 vjeç (Aktor)

Tina Fey 48 vjeç (Aktore)

Violett Beane 22 vjeç (Aktore)

Hugh Keays-Byrne 71 vjeç (Aktor)

Luke Kleintank 28 vjeç (Aktor)

Miriam Margolyes 77 vjeç (Aktor)

Spencer Breslin 12  vjeç (Aktor)

Allen Leech 37 vjeç (Aktor)

Nathaniel Parker 53 vjeç (Aktor)