DITËLINDJET E 21 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA LISA EDELSTEIN E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 21 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA LISA EDELSTEIN E DERI TE…

DITËLINDJET E 21 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA LISA EDELSTEIN E DERI TE…

Data shënon 21 maj dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Fairuza Balk 44 vjeç (Aktore)

Lisa Edelstein 52 vjeç (Aktore)

Brett Tucker 46  vjeç (Aktor)


Judge Reinhold 61 vjeç (Aktor)

Jonathan Hyde 70  vjeç (Aktor)

Nick Cassavetes 60 vjeç (Aktor)

Mr. T 44 vjeç (Aktor)

 

Raymond Burr (1917–1993) (Aktor)

Sarah Ramos 27  vjeç (Aktore)

Noel Fielding 45 vjeç (Aktor)