DITËLINDJET E 3 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA POM KLEMENTIEFF E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 3 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA POM KLEMENTIEFF E DERI TE…

DITËLINDJET E 3 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA POM KLEMENTIEFF E DERI TE…

Data shënon 3 maj dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Pom Klementieff 32 vjeç (Aktore)

Christina Rene Hendricks 43 vjeç (Aktore)

Rebecca Hall 36 vjeç (Aktore)

Bobby Cannavale 46  vjeç (Aktor)

Kristin Lehman 46 vjeç (Aktore)

Amy Ryan 45 vjeç (Aktore)

Dulé Hill 50 vjeç (Aktore)

Jessica Sula 22  vjeç (Aktore)

Dominique McElligott 33  vjeç (Aktore)