DITËLINDJET E 30 MARSIT/ KUSH FESTON SOT NGA FIONA GUBELMAN E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 30 MARSIT/ KUSH FESTON SOT NGA FIONA GUBELMAN E DERI TE…

DITËLINDJET E 30 MARSIT/ KUSH FESTON SOT NGA FIONA GUBELMAN E DERI TE…

Data shënon 30 mars dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Më poshtë lista e plotë:

Fiona Gubelmann  38 vjeç (Aktore)

Katy Mixon 37 vjeç (Aktore)

Sandra Escacena  17 vjeç  (Aktore)

Lillo Brancato 42 vjeç  (Aktore)

Warren Beatty 81 vjeç (Aktor)

Robbie Coltrane 78 vjeç (Aktor)

Jason William Dohring 36 vjeç  (Aktor)

Cassandra Scerbo 27 vjeç (Aktore)

Paul Reiser 62 vjeç  (Aktor)