DITËLINDJET E 30 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA GAL GADOT E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 30 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA GAL GADOT E DERI TE…

DITËLINDJET E 30 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA GAL GADOT E DERI TE…

Data shënon 30 prill dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Gal Gadot 33 vjeç (Aktore)

Ana de Armas 30  vjeç (Aktore)

John Mark Galecki 43 vjeç (Aktor)

Sam Roland Heughan 38  vjeç (Aktor)

Kirsten Caroline Dunst 36  vjeç (Aktore)

Dianna Elise Agron 30 vjeç (Aktore)

Lars von Trier 56 vjeç (Aktor)

Cloris Leachman 73 vjeç (Aktore)

Adrian Pasdar 53 vjeç (Aktor)