DITËLINDJET E 8 SHTATORIT/Kush feston sot? Nga këngëtari…(FOTO) – AlpeGossip
DITËLINDJET E 8 SHTATORIT/Kush feston sot? Nga këngëtari…(FOTO)

DITËLINDJET E 8 SHTATORIT/Kush feston sot? Nga këngëtari…(FOTO)

Data shënon 8 shtator dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre. Por më parë le të njihemi me karakteristikat e tyre

Në astrologji, personalitetet e të gjithë individëve të Virgjër janë të përcaktuar nga planet Merkuri. Sidoqoftë, individët e lindur në këtë datë janë të qeverisur nga Saturni, ashtu siç është guvernatori i datës specifike. Prandaj, individualiteti i mundshëm është imagjinuar të jetë i ndikuar kryesisht nga përzierja e të dy këtyre trupave qiellorë. Me besim dhe me nivel drejtimi, individët me këtë ditëlindje janë të besueshëm, besnikë dhe bujarë. Ata janë perfektionistë në atë që bëjnë dhe kanë një qëndrim praktik ndaj jetës. Mendërisht, 8 shtator individët janë të bekuar me aftësi të mëdha organizative dhe tipare drejtuese. Megjithatë, jo të gjitha janë të mira me njerëzit e kësaj date, pasi ata janë të prirur për të shfaqur herë pas here një mënyrë të palëkundur ose autoritare. Tendenca për të marrë bosi apo të pandjeshëm është gjithashtu e lartë për këta njerëz

Avicii (Këngëtarë)

Pink (Këngëtare)

Martin Freeman

 

 

 

 

 

 

 

Wiz Khalifa (Këngëtar)

David Arquette (Aktor)

Brooke Burke (Modele)

Thomas Kretschmann (Aktor)

Eusebio Di Francesco (Futbollist)

Esmeralda Pimentel (Aktore)

Diego Benaglio (Futbollist)