DO BËHEN PRINDËR PËR HERË TË PARË/ Zbulohet gjinia e fëmijës që po presin Einxhel dhe Dagz – AlpeGossip
DO BËHEN PRINDËR PËR HERË TË PARË/ Zbulohet gjinia e fëmijës që po presin Einxhel dhe Dagz

DO BËHEN PRINDËR PËR HERË TË PARË/ Zbulohet gjinia e fëmijës që po presin Einxhel dhe Dagz

Einxhel dhe Dagz do bëhen prindër për herë të parë. Pas shumë lajmeve që qarkullonin në media, çifti e konfirmoi vetë pak ditë më parë.

Zbulohet gjinia e fëmijës që po presin Einxhel dhe Dagz

Tani një tjetër kuriozitet është gjinia e fëmijës dhe këtë e ka zbuluar Monika.

Zbulohet gjinia e fëmijës që po presin Einxhel dhe Dagz

Monika ka uruar çiftin duke treguar se ata do bëhen me vajzë. “Dhe jam e bindur që po vjen princesha juaj, por edhe e jona”, shkruan Monika.

Zbulohet gjinia e fëmijës që po presin Einxhel dhe Dagz

Zbulohet gjinia e fëmijës që po presin Einxhel dhe Dagz

Zbulohet gjinia e fëmijës që po presin Einxhel dhe Dagz