DO “MBANI BRINJËT” NGA TË QESHURAT/ Ky gomar “sfidon” dhe sopranot (VIDEO) – AlpeGossip
DO “MBANI BRINJËT” NGA TË QESHURAT/ Ky gomar “sfidon” dhe sopranot (VIDEO)

DO “MBANI BRINJËT” NGA TË QESHURAT/ Ky gomar “sfidon” dhe sopranot (VIDEO)

Ky gomar është ndryshe nga të tjerët të llojit të tij pasi ka zërin më të veçantë.

“Gomari kurrë nuk ka qenë i ngjashëm me gomarët e tjerë”, thonë vizitorët, të cilët e krahasojnë tonin e lartë të ngjashëm me atë të një këngëtari të operës.

Martin Stanton, tifoz i rregullt i saj, viziton gomarin të quajtur Harriet pranë shtëpisë së tij në Galway, Irlandë.

Ai e filmoi ‘performancën speciale’ të dielën e kaluar.

Ai tha: “Kam vizituar Harrietin e bukur sot. Ajo kurrë nuk mund të gënjejë si gomerët e tjerë, por me sa duket tani një këngëtare opere!.

Pasi Martin ndau videon, përdoruesit e mediave sociale kanë vërejtur talentin e gomarit.

Njëri shkruan:”Është e nevojshme për të ndryshuar emrin e saj në Maria Callas”