“DO TA MIELIM TRESHE…”/ Debati Ilir-Monika, balerini: Për kokën e vajzës ishte… – AlpeGossip
“DO TA MIELIM TRESHE…”/ Debati Ilir-Monika, balerini: Për kokën e vajzës ishte…

“DO TA MIELIM TRESHE…”/ Debati Ilir-Monika, balerini: Për kokën e vajzës ishte…

Në mbrëmjen e sotme në Prime është diskutuar debati i Monikës me Ilirin që kanë pasur së bashku.

Debati nisi për emrin që i vendosi Iliri dhisë Nika dhe kur përmendi bashkë me Tanin që do e milnin dhinë treshe bashkë me Monikën.

kjo fjalë Monikës nuk erdhi mirë dhe u ndie keq, pas kësaj dy banorët kishin debate të shumta.

Mbrëmjen e somte pati diskutim për këtë dhe Iliri zuri be për kokën e vajzës që atë fjalë e kishte me shaka.

Monika u shpreh se do e falte pasi dhe ajo është prind vet dhe kur ze be për fëmijën pranohet.