DO TË SHKRIHENI SË QESHURI/ VIDEO: Kjo turiste kineze nuk e di që duhet të hidhet nga... - AlpeGossip
DO TË SHKRIHENI SË QESHURI/ VIDEO: Kjo turiste kineze nuk e di që duhet të hidhet nga…

DO TË SHKRIHENI SË QESHURI/ VIDEO: Kjo turiste kineze nuk e di që duhet të hidhet nga…

Një turiste kineze në Zelandën e Re ka shkrirë së qeshuri të gjithë me veprimin e saj. Ajo kishte hipur mbi urën Kawaru Bridge Jumpy, e cila është një tërheqje për të gjithë turistët dhe duhej të hidhej që andej. Turistja e lidhur me një litar duhet të hidhej nga ura por ajo as nuk e kishte idenë që duhej të bënte një gjë të tillë. Instruktori i cili fliste anglisht i thoshte vazhdimisht që duhet të hidhej ajo as nuk reagonte fare. Ai i thoshte “Jump” që në anglisht do të thotë hidhu por turistja vazhdonte të qëndronte mbi urë. Por në fund pas shumë përpjekjesh instruktori e bind turisten kineze të hidhet.