“DO T’I HA HALLVËN…”/ Erjola vazhdon me Ledjonën planin për Ilnisën – AlpeGossip
“DO T’I HA HALLVËN…”/ Erjola vazhdon me Ledjonën planin për Ilnisën

“DO T’I HA HALLVËN…”/ Erjola vazhdon me Ledjonën planin për Ilnisën

Erjola Doçi me Ledjona Xheladinajn kanë qenë duke biseduar me njëra-tjetrën për planin që ato të dyja në bashkëpunim me Julian Dedën kanë thurur për Ilnisa Agollin dhe Meriton Mjekiqin.

Në bisedë e sipër Erjola i thotë diçka aspak të këndshme Ledjonës, që mendohet se do t’ia thojë Ilnisës, por në kontekstin e lojës.

“Do ha hallvën tënde se ti dhe filani (Meritoni) për mua keni vdekur. Si banorë, jo si njerëz. Në kuptimin figurativ. Nuk do i lë të qetë, le të më kthehet gjithë shtëpia kundër, ky është plani im”, tha Erjola.