DONI APO S’DONI/ Këto janë 3 shenjat e horoskopit që dinë si të sillen në shtrat – AlpeGossip
DONI APO S’DONI/ Këto janë 3 shenjat e horoskopit që dinë si të sillen në shtrat

DONI APO S’DONI/ Këto janë 3 shenjat e horoskopit që dinë si të sillen në shtrat

Nëse jeni një prej atyre njerëzve që e kanë nisur ditën duke dëgjuar detajet më romantike të një nate më parë të fqinjes, koleges ose qoftë të panjohurës që kishit pranë në autobuz, nuk mund të mos mendoni si është e mundur që juve nuk u ndodhi asgjë nga këto. Mos u shqetësoni, kjo nuk do të thotë se partneri juaj nuk e do seksit me ju, thjesht nuk bën pjesë në shenjat pasionante të zodiakut. Krejt e kundërta për shenjat e mëposhtme që janë kryekëput detajiste, të ndjeshme dhe sigurisht romantike të tmerrshëm në shtrat:

1.Peshqit: Të lindurit nën shenjën e Peshqve janë shumë të ndjeshëm, ëndërrimtarë të pabindur që nuk duan të rriten kurrë, romantikë të lindur, por edhe të zotë në shtrat. U pëlqen të surprizojnë partnerin,partneren në çdo moment. Lum si ju!

2.Luani: I dyti në radhë, por jo nga rëndësia, Luani është po ashtu një nga shenjat më të nxehta të zodiakut. Lidhja me një Luan nuk është kurrë e mërzitshme dhe monotone, përkundrazi është krejt e kundërta. Imagjinoni, ok më mirë jo, se ç’bëhet në shtrat!

3.Virgjëresha: Natyra kontrolluese e thuajse perfeksioniste mund t’ju bëjë të mendoni se ç’dreqin bën ajo në këtë rënditje. Në të vërtetë përtej këtij imazhi fshihet një person i etur për dashuri. I pëlqejnë përkëdheljet, puthjet dhe emocionet që sjellin ato.