“DUA FIFIN QË NJEH BABAI I SAJ”/ Kush i shkroi këtë kartolinë këngëtares së njohur? – AlpeGossip
“DUA FIFIN QË NJEH BABAI I SAJ”/ Kush i shkroi këtë kartolinë këngëtares së njohur?

“DUA FIFIN QË NJEH BABAI I SAJ”/ Kush i shkroi këtë kartolinë këngëtares së njohur?

“Vëllai i Madh” di në çdo moment se si të surprizojë banorët VIP me lojërat e veçanta. Kësaj radhe, ata duhej që të shkruanin nga një kartolinë për njëri-tjetrin por pa shkruar emrin e tyre.

Banori që i përket kartolina do e lexojë më zë të lartë dhe do të thotë emrin e personit që mendon se e ka shkruar atë. E para që e ka lexuar është Fifi dhe është surprizuar.

“Hej Fifi, do të doja vërtet të shihja vetëm duke qeshur, pa bërtitje, pa kunja dhe sharje. Dua Fifin që njeh babai i saj, dua Filloretën nga Ferizaj”, shkruhej në kartolinën për Fifin.

Këngëtarja u shpreh se mendon se është Klejdi ai që e ka shkruajtur kartolinën, pasi ai i përmend gjithmonë babain që kur ai u fut në shtëpinë e BBV, ajo deklaroi se është munduar ta zbutë tonin e zërit, por nuk mund të jetojë dot pa kunja.