DUHET TA LEXONI! Ja si mund të qetësoheni në pushimin e drekës - AlpeGossip
DUHET TA LEXONI! Ja si mund të qetësoheni në pushimin e drekës

DUHET TA LEXONI! Ja si mund të qetësoheni në pushimin e drekës

Gjatë ditëve në punë jemi të lodhur prandaj është e rëndësishme të qetësohemi.

Por si ta kthejmë pushimin e drekës në një moment relaksimi?

 

Duhet të hamë shëndetshëm, të shmangim ushqimet e shpejta dhe të bazohemi tek sallatrat ose perimet dhe frutat.

Të zëvëndësosh drekën me një snack nuk është ide e mirë.

Dreka është një vakt i rëndësishëm që njeriu duhet ta hajë të plotë që të marrë vitaminat dhe proteinat e duhura  që më pas të punojë.

Dehidratimi është i domosdoshëm, sigurohuni që kur të jeni duke punuar të keni para nje shishe me ujë. Sidomos në dhomat e mbyllura me ajër të kondicionuar.

Nëse është e mundur mos e përdorni pushimin për pazare apo duke mbajtur rradhën në zyrat postare, por beni një shëtitje të lehtë, sikur dhe një minutë do të ju bënte shumë mirë.

Përdorni shkallët në vend të ashensorit e njëjta gjë vlen edhe kur kthehemi natën në orë të vona.