Fërkoje deri sa të derdhet, loja e re që po “tërbon” të mëdhenjtë (FOTO) – AlpeGossip
Fërkoje deri sa të derdhet, loja e re që po “tërbon” të mëdhenjtë (FOTO)

Fërkoje deri sa të derdhet, loja e re që po “tërbon” të mëdhenjtë (FOTO)

Jeni lodhur duke ndenjur gjithë ditën në telefon dhe duke mos pasur asnjë mënyrë tjetër argëtimi? Prej pak kohësh po qarkullon një lojë e re erotike, të cilën mund ta bëni me partnerin tuaj.
Bëhet fjalë për një lojë të këndshme lëngjesh,e cila ka lidhje me penisin. Jizz është emri i penisit plastik ngjyrë rozë, të cilin duhet ta mbushni me një lëng që juve ju pëlqen më së shumti.

Mund të përdorni ujë për të pasur më të lehtë pastrimin, pije alkoolike, apo edhe qumësht, për ta bërë lojën sa më reale.

Secili nga pjesëmarrësit në lojë duhet të shtypë secilin nga testikujt plastikë. Njëri nga lojtarët duhet të vendosi se sa herë do të “fërkoni” penisin si dhe vendin ku duhet ta vendosni atë, përfshirë pjesën e fytyrës, mes gjokseve etj.

Më pas, vazhdoni ta fërkoni, deri sa të derdhet…