“DUHET TË BINI TË DY DAKORD”/ Nëse doni të dini çfarë ndodh me jetën e një çifti të martuar na e tregon gruaja e Lumi B – AlpeGossip
“DUHET TË BINI TË DY DAKORD”/ Nëse doni të dini çfarë ndodh me jetën e një çifti të martuar na e tregon gruaja e Lumi B

“DUHET TË BINI TË DY DAKORD”/ Nëse doni të dini çfarë ndodh me jetën e një çifti të martuar na e tregon gruaja e Lumi B

Nëse të gjithë jeni kuriozë të dini se ç’ndodh me jetën e një çifti të martuar, partnerja e reperit Lumi B na e ka shuar kuriozitetin.

Përmes një fotoje në Instagram, Miranda tregon sesi është një takim në mbrëmje me bashkëshortin.

Nëse po mendoni trëndafila e qirinj, ndoshta ky nuk është rasti.

Një çift i martuar si Lumi B dhe Miranda, mundohen të shohin Netflix, nëse ndonjërin nga ata nuk e ka zënë gjumi më parë.

“Takimi si një çift i martuar s’është gjë tjetër veçse të gërmuarit në Netflix duke u përpjekur të gjesh diçka me të cilën të dy bini dakord dhe mos të të zërë gjumi të parin”. “Unë +Lumi B”.

Lumi B është lidhur me Mirandën që kur ishte 21 vjeç dhe ka edhe një djalë 5 vjeç, Blinin, i cili i ka dhënë krahë dashurisë që ata kanë për njëri-tjetrin.