DUHET TI DINI/ Ja kush janë zonat erogjene më të ndjeshme tek meshkujt – AlpeGossip
DUHET TI DINI/ Ja kush janë zonat erogjene më të ndjeshme tek meshkujt

DUHET TI DINI/ Ja kush janë zonat erogjene më të ndjeshme tek meshkujt

Përveç, sigurisht, penisi … Nëse doni t’i jepni diçka bombastike, atëherë dilni me këto tri vende në trupin e tij – por pas kontaktit të parë do të rrjedhë kënaqësia menjëherë.

Në zonën e tij intime (dhe jo duke menduar për penisin) ekzistojnë disa vende, stimulimi i të cilëve është me kënaqësi të jashtëzakonshme. Këto tre nuk duhet të humbasin …

Testikujt

Testikujt shpesh neglizhohen ose harrohen gjatë predispozimit seksual. Megjithatë, ata janë shumë të ndjeshëm dhe duke prekur ju mund të nxehni me të vërtetë një partner. Por jini shumë të kujdesshëm! Ju duhet të jeni shumë të butë, sepse çdo pak presion mund të jetë shumë e dhimbshme, transmeton lajmi.net.

Perineumi

Perineum ose i quajtur edhe “pika G-pika te mashkulli” është zonën midis anusit dhe testiseve. Masazh i kësaj pjese është quajtur edhe “masazh i tërthortë i prostatës”, sepse ajo është aq invazive e prostatës nga jashtë. Masazhja funksionon më mirë kur një partner shtrihet në shpinë.

Frenulum

Frenulum është një pjesë që lidh pjesën e poshtme të kafkës me lëkurën. Është një vend i pasur me shumë mbaresa nervore dhe është shumë i ndjeshëm.