DUHET TI SHIHNI/ 13 foto që tregojnë se koha kalon shumë shpejt – AlpeGossip
DUHET TI SHIHNI/ 13 foto që tregojnë se koha kalon shumë shpejt

DUHET TI SHIHNI/ 13 foto që tregojnë se koha kalon shumë shpejt

Popullësia botërore është rritur me 1.5 miliardë njerëz brenda 20 viteve të fundit, sipas statistikave. Ndonjëherë na duket sikur nuk ndryshojmë ndër vite, por koha tregon se ne çdo ditë pësojmë ndryshime. Koha nuk qëndron, ajo vazhdon të lëvizë duke na ndryshuar edhe në pamje, por edhe në zakone dhe karakter. Nëse jeni nostalgjik për të parë se si disa gjëra kanë ndryshuar në jetën e personazheve të famshëm, por edhe atyre të zakonshëm, shikoni fotot e mëposhtme:

Familja e Barack Obama në 2005 dhe 2015

Unë jam rritur, por mamaja ime vazhdon të mbetet një zonjë e bukur

Banda rritet

Nëna ime teksa më mbante në krahë në vitin 1979 dhe nëna ime me vajzën time në vitin 2019 me të njëjtën veshje

Unë dhe babai im

Unë me gjyshen në klasë të parë dhe pas diplomimit

Shoqja ime e ngushtë dhe unë, 16 vite më parë dhe tani

Xhaxhai im dhe unë (babai im duket në sfond) pas 20 vitesh

35 vite më vonë

Babai im dhe unë pas 13 vitesh

“Gjeta një foto të vjetër teksa luaja në kompjuter. Siç duket nuk kam ndryshuar shumë”.

Friends-25 vite më parë dhe tani