E GJITHË FAMILJA NË PALESTËR/ Albërija merr “gocat” e saj dhe shijon disa momente stërvitje – AlpeGossip
E GJITHË FAMILJA NË PALESTËR/ Albërija merr “gocat” e saj dhe shijon disa momente stërvitje

E GJITHË FAMILJA NË PALESTËR/ Albërija merr “gocat” e saj dhe shijon disa momente stërvitje

Albërie Hadërgjonaj ka një lidhje shumë të ngushtë me dy vajzat e saj, Agnesën dhe Anxhelinën. Gjatë vitit janë të gjitha të angazhuara në punë, ndërsa së fundmi duket se kanë gjetur mundësinë për t’u bashkuar të treja dhe për të shijuar momente të veçanta nënë e bijë.

Madje ato kanë gjetur një mënyrë mjaft efikase për të qëndruar gjithmonë pranë dhe në të njëjtën kohë të kujdesen për trupin e tyre. Nënë e bijë kanë filluar të ndjekin palestrën së bashku. Pavarësisht se Albëria, Agnesa dhe Anxhelina gjithmonë janë shfaqur në formë perfekte fizike, nuk mund të lënë pas dore kujdesin për trupin dhe shëndetin e tyre.

Kjo është një ide shumë e mirë për të gjitha nënat që duan të ndjekin palestrën në të njëjtën kohë me vajzat ose djemtë e tyre.