“E KAPA PRAP DUKE QARË”/ Ronaldo dhe Kiara flasin për Luizin – AlpeGossip
“E KAPA PRAP DUKE QARË”/ Ronaldo dhe Kiara flasin për Luizin

“E KAPA PRAP DUKE QARË”/ Ronaldo dhe Kiara flasin për Luizin

Ronaldo i tha Kiarës se e kishte parë sërish Luizin duke qarë dhe duke parë nga kamerat.

Ronaldo: E kapa parë sot duke qarë dhe duke kontrolluar kamerat. Ishte duke qarë dhe i ngrinte sytë lartë.

Kiara: Jo.

Ronaldo: Më vjen keq që mundohet robi kështu, për çfarë…?

VIDEO