E KUJDESSHME NDAJ DETAJEVE/ Ajola Xoxa, zonja më elegante e Tiranës (FOTO) - AlpeGossip
E KUJDESSHME NDAJ DETAJEVE/ Ajola Xoxa, zonja më elegante e Tiranës (FOTO)

E KUJDESSHME NDAJ DETAJEVE/ Ajola Xoxa, zonja më elegante e Tiranës (FOTO)

Kushdo që ka qenë i vëmendshëm ndaj daljeve publike të Ajola Xoxës, s’mund të mos i ketë rënë në sy shija e rafinuar e nënës së re në të veshur.

Gjithmonë e kujdesshme ndaj detajeve, Xoxa ia del përherë të qëllojë në veshjen, flokët dhe grimin e duhur. Eksperimenton brenda rrethit të saj të sigurisë, duket se e di fare mirë çfarë i rri bukur dhe nuk rrezikon kurrsesi vulgaritet apo tepricë. Vini re:

Flokët përherë të kuruar, të mbështjellë me elegancë apo të lëshuar dhe me valëzime të lehta.

 

Ndalemi pak te grimi. Edhe në rastet kur sytë e Xoxës theksohen me tone të errëta, ajo sigurohet përherë të ruajë imazhin e pastër dhe aspak të rënduar. Ku u jepet vëmendje syve nuk u jepet buzëve, dhe kur buzët dalin në pah, sytë qëndrojnë më në hije.

 

Vathët janë një tjetër detaj i rëndësishëm. Ajola kombinon çdo veshje të mundshme me një model përkatës.

 

Zhvendosemi pak të veshjet, ato për të cilat na pëlqen kaq shumë të flasim. Ndërkohë që respekton etikën e takimeve zyrtare, Xoxa përpiqet të depërtojë aty këtu për të reflektuar stilin individual.

Fund princeshe gërshetuar me stilin serioz

 

Fustan i zi me prerje të drejtë shoqëruar me aksesorë vezullues

 

Mozaik ngjyrash

 

Ngjyra të përafërta

 

Kontrast + transparencë

 

dhe detaje: